Weboldal karbantartás

Szeretnéd biztonságban tudni weboldalad? Bízd ránk weboldalad karbantartási munkálatait!

Miért van szükség weboldalad rendszeres karbantartására?

Ahogyan már az okostelefonok esetében megszokhattuk, rendszeresen jelennek meg frissítések, melyek újabb funkciókkal ruházzák fel már telepített alkalmazásunkat vagy akár egy meglévő biztonsági problémát orvosolnak. Hasonlóan az okoseszközökhöz, a tartalom kezelő rendszerekkel (CMS) készített weboldalakhoz és kiegészítő bővítményeikhez is rendszeresen jelennek meg frissítések, melyek telepítése erősen ajánlott. Ilyen tartalom kezelő rendszerek például a közismert WordPress, Drupal, illetve Joomla is.

A weboldalad rendszeres karbantartása lényegében azért fontos, hogy megóvjuk azt az illetéktelen hozzáférések kellemetlen következményétől (vírus fertőzés, spamelés, …), mely akár mérhető üzleti kárt is okozhat nekünk vagy vállalkozásunk számára. Anyagi kárt jelenthet, ha például teljes weboldalad elérhetetlenné válik, aminek következtében az Interneten rád találó érdeklődők nem tudnak informálódni cégedről vagy szolgáltatásodról.

Weboldal karbantartás szolgáltatásunk keretében több különböző eszköz és folyamat együttes alkalmazásával minimalizáljuk a biztonsági kockázatokat és tesszük stabillá, folyamatosan elérhetővé weboldalad.